august beautysalon

Over ons

 

Mijn naam is Mahnaz. Ik ben 51 jaar en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Om hoogwaardige behandelingen te kunnen aanbieden en op de hoogte te zijn van de modernste technieken, volg ik regelmatig diverse cursussen in de beautybranche. Sinds 2019 heb ik mijn eigen schoonheidssalon, genaamd August Beautysalon. 

Bij August Beautysalon heet ik u welkom in een oase van rust en verwennerij, waar uw schoonheid centraal staat. 

Als toegewijde en ervaren schoonheidsspecialiste sta ik klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden die uw natuurlijke schoonheid benadrukt.

Gun uzelf een moment van rust en verjonging te midden van de alledaagse drukte. Mijn schoonheidsbehandelingen zijn ontworpen om u te laten ontspannen, revitaliseren en vernieuwen, terwijl ik uw huid laat stralen.

Ontdek de luxe gezichtsbehandelingen, aangepast aan uw specifieke huidtype, voor een stralende teint en een zijdezachte huid. Of verwen uzelf met een kalmerende massage die zowel lichaam als geest verfrist, alle spanning doet verdwijnen en u als herboren laat voelen.

Bij August Beautysalon geloof ik in de kracht van persoonlijke aandacht. Ik luister naar uw wensen en zal een op maat gemaakte behandeling voor u samenstellen. 

Boek nu uw eerste afspraak bij August Beautysalon. Sta uzelf toe uw natuurlijke schoonheid te omarmen en te laten schitteren. U verdient het!

Liefs,

Mahnaz

About Us - image
Nederland zit vol stralende vrouwen!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak een afspraak
Schoolstraat 95-I (voorruimte), 2251 BG Voorschoten
August Beautysalon

Bel ons
+ 31 6 18657990

August Beautysalon

Mail ons
info@augustpmu.nl

Vragen? WhatsApp ons!