behandelingen

Hydrafacial

Hydrafacial behandeling: optimale hydratatie en vernieuwing voor jouw huid

De Hydrafacial behandeling is een innovatieve en niet-invasieve huidbehandeling gericht op het reinigen, exfoliëren, hydrateren en beschermen van de huid. Deze persoonlijke behandeling biedt een alles-in-één oplossing voor een stralende, gehydrateerde en vernieuwde teint.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie en een speciale HydroPeel-tip die zachte wervelingen van water en serums naar de huid stuurt. Hierdoor worden onzuiverheden, dode huidcellen en overtollige oliën voorzichtig verwijderd. Tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd met voedingsstoffen en antioxidanten die de huid een gezonde gloed geven.

Het Hydrafacial proces omvat meerdere stappen:

  1. Reiniging en exfoliatie: De huid wordt gereinigd en voorbereid op de behandeling door het verwijderen van oppervlakteonzuiverheden en dode huidcellen.
  2. Zuren en peeling: Zachte zuren en peelings worden aangebracht om dieper in de huid door te dringen en onzuiverheden op te lossen.
  3. Extractie en hydratatie: De HydroPeel-tip zuigt onzuiverheden op terwijl de huid wordt gehydrateerd met serums die antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur bevatten.
  4. Bescherming: Een beschermende laag wordt aangebracht om de huid te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De voordelen van de Hydrafacial behandeling zijn direct zichtbaar. Het verfrist de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en textuur van de huid en geeft een gezonde, stralende teint.

Bij August Beautysalon streef ik ernaar om jou een op maat gemaakte Hydrafacial ervaring te bieden. Ik stem de behandeling af op jouw huidtype en specifieke zorgen, zodat je de maximale voordelen krijgt.

Ontdek de verfrissende en hydraterende voordelen van de Hydrafacial behandeling en trakteer jezelf op een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit. Neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen en jouw afspraak te plannen.

Vragen? WhatsApp ons!