behandelingen

Dermaroller

Dermaroller behandeling: een revolutie in huidvernieuwing

De Dermaroller behandeling is een geavanceerde en effectieve methode voor huidvernieuwing en verbetering van de huidtextuur. Het maakt gebruik van een speciaal ontworpen roller met kleine micro-naalden die over de huid worden gerold. Deze naalden creëren gecontroleerde microperforaties in de huid, wat de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid activeert.

Tijdens de Dermaroller behandeling worden de micro-naalden over de huid gerold, waarbij kleine gaatjes worden gemaakt. Dit proces stimuleert de productie van collageen en elastine, essentiële eiwitten die de huid stevig en veerkrachtig houden. Bovendien vergemakkelijkt het de opname van huidverzorgingsproducten door de verbeterde doordringbaarheid van de huid.

De voordelen van de Dermaroller behandeling zijn veelzijdig. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens, hyperpigmentatie en vergrote poriën. Daarnaast verbetert het de algehele huidtextuur, waardoor de huid er frisser en jeugdiger uitziet.

Na de behandeling kan de huid roodheid en een licht branderig gevoel vertonen, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot een dag. De huid kan ook licht gaan schilferen na een paar dagen.

Bij August Beautysalon staan onze ervaren huidtherapeuten klaar om jou een op maat gemaakte Dermaroller behandeling te bieden. We nemen de tijd om jouw huidtype en specifieke zorgen te begrijpen, zodat we de behandeling optimaal kunnen afstemmen op jouw behoeften.

Ontdek de transformatieve voordelen van de Dermaroller behandeling en ervaar een huid die straalt van jeugdigheid en vitaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en jouw afspraak te plannen.

Vragen? WhatsApp ons!