behandelingen

Microneedling (Dermapen)

Microneedling (Dermapen): stimuleer jouw huid voor een stralende vernieuwing

Microneedling (Dermapen) is een innovatieve en effectieve huidbehandeling die de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert en daarmee bijdraagt aan een heldere, vernieuwde teint. Deze behandeling maakt gebruik van kleine naaldjes die in de huid worden ingebracht om gecontroleerde microperforaties te creëren. Dit proces activeert het natuurlijke regeneratievermogen van de huid.

Tijdens de microneedling behandeling worden de microscopisch kleine naaldjes van een speciaal ontworpen pen over de huid bewogen. Deze naaldjes maken kleine gaatjes in de bovenste laag van de huid, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten voor een gezonde en stevige huid.

De voordelen van microneedling zijn veelzijdig. Het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, littekens en vergrote poriën. Bovendien verbetert het de opname en effectiviteit van huidverzorgingsproducten.

Na de behandeling kan de huid licht rood zijn en mogelijk een beetje gezwollen, maar dit verdwijnt doorgaans snel. Het volledige resultaat van de behandeling wordt na enkele weken zichtbaar, aangezien de huid zich vernieuwt en het collageen blijft groeien.

Bij August Beautysalon streven we ernaar om onze klanten een op maat gemaakte microneedling ervaring te bieden. Onze ervaren huidtherapeuten zullen de behandeling afstemmen op jouw huidtype en specifieke zorgen. We gebruiken hoogwaardige apparatuur en zorgen voor een comfortabele en professionele omgeving.

Ontdek de voordelen van microneedling en geniet van een stralende, vernieuwde huid. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en jouw afspraak te plannen.

Vragen? WhatsApp ons!