behandeling

Klassieke

Klassieke behandeling: verwennerij voor jouw huid in de puurste vorm

Een klassieke behandeling is een tijdloze en uitgebreide gezichtsverzorging die gericht is op het reinigen, exfoliëren, hydrateren en revitaliseren van de huid. Deze behandeling biedt een ontspannende ervaring waarbij de huid wordt verzorgd en verjongd, en waarbij jouw schoonheid centraal staat.

De behandeling begint meestal met een zachte reiniging om onzuiverheden en make-upresten te verwijderen. Vervolgens wordt een milde exfoliatie toegepast om dode huidcellen te verwijderen en de huid te laten stralen. Na de exfoliatie volgt vaak een stoombehandeling, die de poriën opent en de huid voorbereidt op verdere behandeling.

Een hoogtepunt van de klassieke behandeling is vaak het verwijderen van onzuiverheden, zoals mee-eters en whiteheads. Dit gebeurt op een professionele en zachte manier om de huid schoon en helder te maken.

Vervolgens wordt een ontspannende massage toegepast om de spieren in het gezicht te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Dit draagt bij aan een gezondere en stralendere teint. Na de massage wordt meestal een masker aangebracht dat is afgestemd op het huidtype, om de huid te hydrateren en te voeden.

Tot slot worden toners, serums en moisturizers gebruikt om de huid te kalmeren, te verzachten en te beschermen tegen schadelijke invloeden.

De klassieke behandeling is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Het helpt niet alleen bij het verbeteren van de huidconditie, maar biedt ook een moment van ontspanning en zelfverwennerij.

Bij August Beautysalon sta ik klaar om je te verwelkomen voor een verkwikkende klassieke behandeling. Ik geef jou een behandeling op maat, afgestemd op jouw huidbehoeften en wensen. Trakteer jezelf op deze tijdloze verwennerij en laat je huid stralen van vitaliteit en schoonheid.

Vragen? WhatsApp ons!