behandelingen

Gezichts-, nek- en decolleté massage

Wat is een gezichts-, nek- en decolletémassage?

We live in a society that demands a lot from us. Due to all kinds of tasks that we have to attend to, we sometimes forget to create moments of rest for ourselves. A massage of the face, neck and décolleté is very suitable for this. It gives you the opportunity to relax and clear your head. What could be better than receiving a wonderful massage of the face, neck and décolleté after a very busy day, while enjoying a wonderfully soothing oil and wonderful music?

Gezichts-, nek- en decolletémassage: verjonging en ontspanning in harmonie

Een gezichts-, nek- en decolletémassage is een verkwikkende en ontspannende behandeling die gericht is op he t stimuleren van de huid, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van een jeugdige uitstraling. Deze massage is ontworpen om spanningen te verminderen, stress te verlichten en de spieren in het gezicht, de nek en het decolleté te ontspannen.

Tijdens de behandeling wordt een combinatie van zachte en verfijnde massagetechnieken toegepast. De huid wordt voorbereid met hoogwaardige oliën of crèmes om wrijving te verminderen en de massage soepeler te laten verlopen. De therapeut gebruikt zachte strijkbewegingen, knedingen en lichte druk om spanning te verminderen en de spieren te ontspannen.

De voordelen van deze massage zijn talrijk. Het helpt bij het verminderen van spanning en stress, het verbeteren van de huidtextuur, het stimuleren van de bloedcirculatie en het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen en elastine. Bovendien kan het de gelaatstrekken verlichten en een gezonde, stralende teint bevorderen.

De gezichts-, nek- en decolletémassage is niet alleen een manier om te ontspannen, maar ook een belangrijk onderdeel van huidverzorging. Regelmatige massages kunnen helpen bij het behouden van een jeugdige uitstraling en het verminderen van tekenen van veroudering.

Bij August Beautysalon sta ik klaar om jou een op maat gemaakte gezichts-, nek- en decolletémassage te bieden. Ik creër een rustgevende omgeving waarin je kunt ontspannen en de weldadige effecten van de massage kunt ervaren.

Ontdek de verjongende voordelen van onze gezichts-, nek- en decolletémassage en trakteer jezelf op een moment van pure ontspanning en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en jouw afspraak te plannen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ons adres

Vijf Meiplein 82, 2321BR Leiden

Bel ons

+31 (0)6 18 65 79 90

Stuur een mail

info@augustpmu.nl

Vragen? WhatsApp ons!