behandelingen

HIFU

Over HIFU

De HIFU staat voor ‘High Frequency Intensity Ultrasound’. Het is een veilige behandeling uit Zuid-Korea, die gebruik maakt van het eigen lichaam om de huid op natuurlijke wijze te laten verjongen en te verstrakken. Hierbij worden er GEEN snedes in de huid aangebracht, GEEN stoffen ingespoten en is er GEEN hersteltijd. Dit betekent dat u gelijk na deze behandeling door kunt gaan met uw alledaagse bezigheden.

Deze behandeling berust op de ultrasoundtechniek. Het biedt op gecontroleerde wijze geconcentreerde geluidspulsen aan in de huid, in verschillende huidlagen. Hierdoor ontstaat er warmte. Dit stimuleert de cellen in de huid om extra collageen en elastine te produceren, hetgeen uw huid een verjongend en verstrakkend effect geeft.

10% van het resultaat is zichtbaar gelijk na behandeling. Echter loopt dit proces maanden door en ziet u het meeste resultaat 3- 4 maanden na deze behandeling. Dit komt doordat de huid tijd nodig heeft om te verjongen en nieuw collageen aan te maken. Voor de beste resultaten adviseert de salon om voor 2 behandelingen te komen, met een tussenpauze van 9 maanden.

De behandeling zelf is pijnlijk. Na de behandeling kunt u ook enige napijn verwachten in het behandelde gebied. Dit is normaal en laat zien dat de behandeling goed is uitgevoerd. Wij adviseren om tegen de pijn paracetamol in te nemen.

De HIFU is niet geschikt voor:

  1. Cliënten die botox- en fillers hebben gehad in de afgelopen 9 maanden
  2. Cliënten met metalen implantaten
  3. Cliënten met vaatziekten/stollingsziekten
  4. Cliënten met huidziekten
  5. Cliënten met open/geïnfecteerde wondjes
  6. Cliënten met ernstige acné
  7. Cliënten met neuromusculaire aandoeningen
  8. Cliënten met pacemakers of defibrillators

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ons adres

Vijf Meiplein 82, 2321BR Leiden

Bel ons

+31 (0)6 18 65 79 90

Stuur een mail

info@augustpmu.nl

Vragen? WhatsApp ons!